“Όλα ήταν άψογα! Κάνατε το
όνειρο μας πραγματικότητα!”
Δημήτρης & Μαρία

ΠΡΟΦΙΛ

Η δημιουργικότητα και η φαντασία σε συνδυασμό με τον επαγγελματισμό και την αξιοπιστία μπορούν να εγγυηθούν για την πραγματοποίηση του δικού σας ονείρου έτσι ώστε να οι αναμνήσεις σας να είναι ονειρεμένες!

Το δικό μας όραμα... είναι το δικό σας όνειρο.

Γι' αυτό δημιουργήσαμε την Fairytales Memories όπου ο μοναδικός μας σκοπός είναι να είμαστε δίπλα σας! Είμαστε δίπλα σας σε ,ότι εσείς μας χρειάζεστε! Σε εσάς που έχετε ήδη σχεδιάσει και προγραμματίσει την εκδήλωση σας είτε σε εσάς που θέλετε να απαλλαγείτε από το άγχος της εξ ολοκλήρου διοργάνωσης της εκδήλωσης σας! Μαζί θα σχεδιάσουμε όλες τις λεπτομέρειες και θα σας καθοδηγήσουμε έτσι ώστε όλα να είναι εναρμονισμένα με το δικό σας στυλ και προϋπολογισμό. Εξάλλου τα όνειρα σας είναι ανεκτίμητης αξίας για εμας!

Η Fairytale Memories δημιουργήθηκε με σκοπό να διευκολύνει εσάς που θέλετε το όνειρο σας να γίνει πραγματικότητα έχοντας ως συμπαραστάτες και συνεργάτες σας εμάς!

Την ημέρα του γάμου σας, την ημέρα της βάπτισης του παιδιού σας, την ημέρα της γιορτής σας και ακόμα την ημέρα της επαγγελματικής σας καταξίωσης θα πρέπει όλα να είναι τέλεια και άψογα προγραμματισμένα. Εμείς θα σας βοηθήσουμε με την εμπειρία μας και με τους πολύ προσεχτικά επιλεγμένους συνεργάτες μας να χαρείτε εκείνη την ημέρα όπως πραγματικά επιθυμείτε!

Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής σας για εμάς σημαίνει και μια ξεχωριστή ιστορία αγάπης. Είναι τιμή μας!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πανόρμου 79, Αμπελόκηποι 11523
Τηλ: 210 6929030
Κιν: 6972-721951